Miksi lähdin eduskuntavaaleihin ehdolle, kun yritysmaailmassa moni asia olisi voinut olla helpompaa? Tuota on moni kysynyt.

Olen ollut vajaat parikymmentä vuotta yritysmaailmassa, joista useat vuodet ovat kuluneet erilaisissa johtotehtävissä. Saman ajan olen ollut myös mukana politiikassa. Minua on aina kiinnostanut yhteiskunnalliset asiat ja olen sitä mieltä, että jokaisen tulisi olla kiinnostunut siitä, miten yhteiskuntaamme hoidamme. Olen aina elämässäni ajatellut niin, että turha on vaan vierestä huutaa, jos ei tee itse mitään asioiden eteen. Helpompaahan se toki niin olisi.

Meillä on yhteiskunnassa paljon epäkohtia, joita tulisi korjata. Erityisenä haasteena koen itse perheiden arkeen, yrittäjien elämään sekä koulutukseen liittyvät asiat. Näiden eteen on varmasti koitettu tehdä monia asioita, mutta mikään ei vaan tunnu menevän eteenpäin. Ideologiat ja niihin liittyvä vastakkainasettelu vie liikaa aikaa. Tähän meidän on saatava muutos.

Politiikan tekeminen on aivan liian hidasta. Jos yritysmaailmassa mentäisiin tällaisella vauhdilla eteenpäin, niin meille ei syntyisi juurikaan uusia yrityksiä tai innovaatioita Suomeen. Tuota yritysmaailman draivia me tarvitaan mukaan myös politiikkaan. Sen takia minä olen ehdolla ja sen takia valitsin tämän tien käydä nämä vaalit nyt läpi.

Yksin ei politiikassa saa muutosta aikaan, mutta Liike Nytin kanssa me olemme jo saaneet paljon aikaiseksi ensimmäisen vuoden aikana. Meillä on valtakunnallisesti 111 hyvää ehdokasta ja monissa vaalipiireissä listat ovat lähes täydet. Vaikuttajaverkostossa on n. 15.000 henkilöä valtakunnallisesti. Tällä draivilla me jatketaan nyt vielä viimeinen kampanjaviikko ja minä teen kaikkeni sen eteen, että saamme mahdollisimman monta ehdokasta läpi vaaleissa. Sitten 14.4 katsotaan, miten käy. Ja mikä on se tie, mikä vie minut siitä eteenpäin. Tähän asti tämä matka on ollut huikea.